Tapahtumapaikka ja puitteet

Messilä kartano järvi

Messilän keskus on tottunut syöttämään suuria määriä ihmisiä yhden päivän aikana. Isot salit soveltuvat erinomaisesti messualueeksi ja yleisöluentotiloiksi ja kartanon tiloissa voi järjestää gourmet-tyyppisiä workshopeja. Huom! Mahdolliset koronamääräykset on varauduttu ottamaan huomioon toukokuussa 2021.

Messilä Hollolassa Lahden seudulla on juuri oikea paikka tapahtumalle!

Messilään pääsee helposti ja nopeasti julkisilla liikennevälineillä Lahdesta (tarkemmat tiedot lähempänä tapahtumaa). Alueen parkkialueet ovat riittävät ja pihatilaa on myös ulko-osastoille riittävästi. Matka Vantaan kentältä taittuu omalla autolla noin tunnissa, Lahdesta noin 10 minuutissa.

Messilässä on viehättävää majoitustilaa samoin kuin välittömässä läheisyydessä ja Lahdessa useita muita paikkoja. Hollola on itsessään Salpausselän luontoineen ja geopark-hankkeineen viehättävä luontokunta, jolla on historiaa vireänä yhteisönä jo keskiajalta saakka.

Paikan luonto edustaa tyypillisiä niitty-, metsä- ja järvialueitaimme. Seutu on pohjavesialueella ja siitä syystä siellä on tavallista tarkemmat vihreät arvot ja erityismääräykset tämän arvokkaan luonnonvaran suojelemiseksi.