Näytteilleasettajille

Päähallin esittelypisteet

Suomessa järjestetään ensimmäistä kertaa suuri villivihanneksiin keskittyvä tapahtuma ja se on sellaisena heti alusta saakka maailman suurin. Odotamme molempina tapahtumapäivinä 22.-23.5.2020 osallistujia noin 3000 henkeä molempina päivinä. Suurempaa määrää on vaikea ottaa edes vastaan, koska kaikille tulijoille halutaan varata mahdollisuus

  • Tavata hortatuotteiden valmistajia
  • Päästä maistamaan suurinta valikoimaa erilaisia hortatuotteita mitä koskaan on ollut tarjolla (hallitaan etukäteen ostuilla maistajaiskupongeilla)
  • Mahtua mukaan puolen tunnin välein starttaaville villiyrttikävelyille lähiluonnossa (kuuluu hintaan)
  • Päästä kuulemaan mielenkiintoisia luentoja ja keskusteluja, kun monen maan villivihannesalan huiput kokoontuvat yhteen

Tämä määrä vierailijoita on kuitenkin suuri, kun otetaan huomioon tulijoiden kiinnostus esiteltävään teemaan. Jos olet tekemisissä villivihannesten kanssa, niiden tuottamisessa, myymisessä, käyttämisessä ravintolassa tai matkailuyrityksessä, jos tarjoat alan palveluja tai konsultointia, sinun yritksesi kannattaa olla näkyvissä tapahtumassa tavalla tai toisella.

Tapahtuma on ainutlaatuinen tapaamisalusta verkottumiselle ja asiakassuhteiden luomiselle. Tapahtumassa esitellään monta uutta konseptia, jotka tulevat viemään alaa huimasti eteen päin lähitulevaisuudessa. Ne liittyvät keräämistoiminnan organisointiin, paremman hinnan saamiseen laadukkaista villivihannestuotteista, yleisön tiedon- ja innostuksen tason nostamiseen ja yleisen arvostuksen kasvatukseen.

Jatkossa villivihannekset tulevat olemaan keskeinen elementti luonto- ja maatilamatkailussa, hyvinvointipalveluissa, ravitsemusasioissa ja myös kasvatustyössä päiväkodeista ammatillisiin oppilaitoksiin.

Miten voit olla esillä?

Voit vuokrata pöydän päänayttelyhallista (80 x 120 cm ) tai useamman pöydän vierekkäin. Et tarvitse mitään rakenteita tullaksesi näytteilleasettajaksi. Tuot vain esitteesi, tuotteesi, rollupisi ja muuta millä kerrot asiastasi pöydän yhteydessä. Pääsi päällä on valmis katto, hallissa on paljon muutakin ohjelmaa (mm hortareseptikilpailun jatkuva esittely) ja juomien ja välipalojen myyntipiste, joka vetää väkeä halliin.

Hallissa on tarjolla on myös muutama looshi, joita hallissa on valmiina. Kysy niitä erikseen jouko@hortoilu.fi. Tilan päädyssä on suuri yhteisosasto, jolla koulutetut hortaohjaajat esittelevät opastuspalvelujaan (tekemiensä villiyrittikävelyjen lomassa) ja uudet hortatuotteistajat, jotka ovat valmistaneet useita pilottituotteita valmennuksessa syntyneistä innovaatioistaan. Lataa esittelymateriaalin pdf tästä.

Ulko-osastot

Päähallin ulkopuolella on parkkipaikka, johon tullaan pystyttämään telttarakenteita (pääosin näytteilleasettajien toimesta). Tästä alueesta on kartta ladattavassa liitteissä ja osastot voivat olla eri kokoisia ja vuokrataso on keskimäärin 10 € / m2 (minimi 9 m2) mutta pienet maksavat per neliö hiukan enemmän kuin isommat. Ota yhteyttä ajoissa ja suunnittelemme sinulle parhaiten sinua ja kävijöitä palvelevan kokonaisuuden. Laita meili jouko@hortoilu.fi.