Lippujen ostaminen

Messilä portti banneri

HUOM! Korontilanteen vuoksi tapahtuma siirretään pidettäväksi 4.-5.8.2021 ja lippujen myynnin muuttuneet yksityiskohdat julkaistaan täällä piakkoin.

Voit hankkia majoituksen tapahtuma-alueelta Messilän kartanosta. Jos haluat majoitus ja osallistua molempiin päiviin, pyydä lisätietoja tapahtumakoordinaattori Jouko Kivimetsältä: jouko@villiruoka.info.

Jos määräykset sallivat, portilta voi saada vielä lippuja. Mutta kannataa varmistaa pääsynsä ja tehdä se edullisemmin ennakosta! Lue tästä mitä etuja saat ostamalla liput ennakosta. 

Miksi kannattaa ostaa liput ennakkoon?

  1. Varmistat pääsysi fyysisesti tapahtumapaikalle. Lippujen myyntiä rajoitetaan toukokuussa vallitsevien koronamääräyksien mukaan. Ensin ostaneet pääsevät varmemmin sisään, jos osallistujamäärää rajoitetaan.
  2. Saat kaikkien kategorioiden liput 5€ per henki halvemmalla. Jos teitä on esimerkiksi neljä tulossa ja hankitte jokaiselle myös hortamaistiaisliput, säästö on porukan osalta yhteensä 40€.
  3. Ainoa tapa ostaa luentolippu paikan päälle molemmille päiville on tehdä se ennakkoon ja varata samalla majoitus Messilän kartanosta tapahtumapaikalta. Majoituskapasiteettia on vain rajallisesti, joten tee tämä varaus välittömästi! Kysy lisää meilillä jouko@villiruoka.info.
  4. Ennakkoon lipun ostaneet, jotka ilmoittautuvat kestävän kehityksen tapahtuman periaatteiden mukaan ”kimppakyytipankkiin” ja ottavat omasta suunnastaan mukaan tulijoita, säästävät 6€ parkkimaksussa.
  5. Jos ostat yhden päivän alue/luentolipun ennen helmikuun loppua, saat sen lisäksi etäpassin toiselle päivälle JA LISÄKSI videokoosteen tapahtuman jälkeen. Siinä on kaikkien luennoitsijoiden luennot ja keskusteluosuudet. Lisäksi siihen tehdään haastattelut kaikilla näyttelyosastoilla. Video koosteen hinta myöhemmin ostaville on 20€.

Siirry ostamaan lippuja.

Entä jos et pääse/uskalla tulla tapahtumaan?

Emme voi ennustaa mitä koronan suhteen tapahtuu, mutta järjestämme tapahtuman joka tapauksessa ja siksi emme myöskään, varsinkaan kerran jo tapahtuman siirrettyämme vuodella ja näinä epävarmuuksien aikoina, palauta rahoja vaan pääset mukaan etäosallistumispassilla.

Pääset joka tapauksessa mukaan etäpassilla.

Etäosallistuminen on yksi vaihtoehto

Jos asut kaukana, olet kiinni maatilasi toukotöissä tai joku perheestäsi on riskiryhmässä tai muusta syystä, voit valita etäosallistumisen. Saat koodit, joilla näet luennot livenä ja voit osallistua luentojen jälkeiseen keskusteluun ja kysyä asiantuntijoilta kysymyksiä. Jos ostat etäpassin helmikuun loppuun mennessä saat 20€ arvoisen videokoosteen kaikista luennoista ja keskusteluista ja näytteilleasettajien haastatteluista tapahtuman jälkeen kaupan päälle! Etäpassin ostamisesta tulee ohjeita tälle sivulle tammikuun aikana.

Etäosallistuminen molempiin päiviin maksaa 20€ (maaliskuun loppuun saakka erikoishinnalla, myöhemmin 25€).

Jos ostat etäpassin helmikuun loppuun mennessä saat 20€ arvoisen videokoosteen kaupan päälle!

Eri lipputyypit

Aluelippu vaihdetaan portilla rannekkeeseen, joka oikeuttaa kulkemaan alueella ja tutustumaan näyttelyosastostoihin, kuuntelemaan luentoja alueen ruuduilta, osallistumaan puolen tunnin välein pidettäviin villiyrttikävelyihin luonnossa sekä ostamaan maistajaiskuponkeja. Aluelippu (joka ei oikeuta luentoihin ja niiden jälkeisiin keskusteluihin osallistumista) maksaa ennakossa 10€ ja portilla 15€ jos lippuja on vielä mahdollista tarjota. Huom! Lippuja myydään vierailulle pandemiarajoitusten vuoksi vain jompana kumpana päivänä.

Alue- ja luentolipulla pääset myös luentosaliin, jossa on aihekohtaisia luentosarjoja sekä perjantaina että lauantaina  ja niiden jälkeen keskustelutilaisuus eri tilassa

Alue- ja luentolippu ennakkomyynnissä maksaa 20 € (portilla 25 €). Huom! Lippuja myydään vierailulle vain jommalle kummalle päivälle. Tällä lipulla olet kuitenkin oikeutettu kuuntelemaan myös toisen päivän luentoja ja osallistumaan keskusteluihin etätekniikalla ja saat tapahtuman jälkeen julkaistavan videokoosteen.

Etäosallistuminen molemmille päiville on mahdollista ennakkohintaisella lipulla 20€ (31.3.2021 saakka). Tähän lippuun sisältyy (etu 28.2.2021 saakka) myös tapahtuman jälkeen julkaistava luentojen, keskustelutilaisuuksien ja näytteilleosastojen haastattelujen videopaketti (auki 31.12.2021 saakka). Etälipun hinta on 1.4.2021 lähtien 25€ ja tapahtuman jälkeen videokooste maksaa 30€.

Eläkeläiset, opiskelijat ja 12-18 vuotiaat saavat etuna portilla yhden maistajaiskupongin kaikissa lippukategorioissa todistaessaan ikänsä ja opiskelupaikkansa. Alle 12 vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi huoltajansa seurassa.

MAISTAJAISLIPUT
Voit ostaa 3 kpl kuponkeja 10 € hintaisena maistajaispakettina. Saat kupongeilla yrittäjien, järjestäjien ja opiskelijoiden valmistamia ainutlaatuisia hortaherkkuja eri osastoilla kuponkia vastaan. Yksi maistajainen, jonka voit valita vapaasti kulloinkin tarjolla olevista herkuista, on kooltaan noin kolmasosa keitto/salaattiannoksesta tai puolikas jälkiruoka-annoksesta, jokin yrttijuoma, smoothie, sämpylä plus dippi, tms. 

Liput ovat kahden värisiä: punaisia, jotka on käytettävä klo 10-14 välillä ja sinisiä, jotka on käytettävä klo 14-18 välillä. Klikkaa ensin varsinainen aluelippu ostoskoriisi niin pääset valitsemaan haluamasi maistajaisliput. Maistajaislippuja on ennakkomyynnissä yksi 3:n setti/asiakas.

Tapahtumapaikka:
Messilä, Messiläntie 308, Hollola

Varaus- ja peruutusehdot:
Maksettuasi varauksen saat sähköpostiisi varausvahvistuksen, joka toimii pääsylippunasi tapahtumaan. Voit näyttää vahvistuksen joko mobiililaitteesi näytöltä tai tulostaa sen. Vahvistusta vastaan saat portilla aluerannekkeen, joka on pidettävä esillä koko tapahtuman ajan. Myös valitsemasi maistajaisliput saat portilta. Ostettuja lippuja ei lunasteta takaisin. Esteen sattuessa ostetun lipun saa luovuttaa eteenpäin toiselle käyttäjälle. Etäosallistujille tulee lähempänä tapahtumaa pääsylinkki ja ohjeistus lipunoston yhteydessä antamaasi meiliosoitteeseen.

Covid-19 erityistilanteet:

Mikäli viranomaiset rajoittavat tapahtuman ajankohtana yleisötilaisuuksien osallistujamääriä tai arvioit riskin osallistua suureksi itsellesi tai olet oireinen, hankitun luentolipun (arvo 20€) voit vaihtaa etäosallistumisvaihtoehtoon ja maistajaislipun voi käyttää myöhemmin kesän aikana Lahden hortapuiston villiyrttikävelyn/maistajaisten maksuna (niiden kalenteri julkaistaan hortapuisto.fi -sivuilla). Aluelipun (arvo 10€) voit vähentää etäosallistumislipusta myöhemmin annettavalla ohjeistuksella tai käyttää sen kesällä Lahden hortapuiston yrttikävely/maistajaisen maksuna. Rahoja ei palauteta tässä tapauksessa, koska tilanne on järjestäjän kannalta force majeure -tilanne.

Siirry ostamaan lippuja.