Haluatko vapaaehtoiseksi?

Hollola isännöi 4.-5.8.2021 ensimmäistä kertaa järjestettävää maailman merkittävintä villivihannestapahtumaa: Horta2021 Hollola. Tapahtumasta tulee joka toinen vuosi (jatkossa toukokuussa) toistuva ja siten monin tavoin tärkeä Hollolan ja sen asukkaiden kannalta.

Haluatko vapaaehtoiseksi auttamaan villivihannestapahtuman onnistumista?

Jos asut seudulla tai sinulla on siellä yösija, pystyt tulemaan kahtena päivänä auttamaan – ja vielä hienompaa, jos olet aiemminkin ollut mukana seudun tapahtumien järjestämisessä, tarvitsemme apuasi! Pääset samalla osallistumaan itse tähän ainutlaatuiseen tapahtumaan sisäpiiriläisenä.

Tapahtuma järjestetään Messilän kartanon alueella ja sinne on luvassa ainutlaatuinen tunnelma. Järjestäjät, esillepanijat ja jo ilmoittautuneet vapaaehtoiset ympäri maan ovat kaikenikäisiä, Suomen luonnon ja terveellisen ruuan ystäviä ja innoissaan maailman hienoimman (ja joskus aliarvostetun) ravinnon tuomisesta kaikkien saataville ja tietoon.

Oletko valmis?

Oletko valmis tulemaan Messilään kokoamaan ilmapiirin tapahtumassa, jollaista ei ole koskaan aiemmin ollut ja osaksi ”Horta2021-suurperhettä”?

Ilmoittaudu silloin tällä lomakkeella avustustöihin kahtena päivänä (5-6 h molempina päivänä) joko rakentamispäiväksi tiistaina 3.8. tai purkupäiväksi perjantaina 6.8. sekä toiseksi tapahtumapäiväksi. 

Tapahtumapäivänä (keskiviikko ja torstai) voit auttaa liikenteenohjauksessa, siisteyden ylläpidossa, tavaroiden siirtelyssä tai jossakin erityistehtävässä, mistä sinulla on kokemusta tai koulutus (järjestyksenvalvoja, ensihoitaja, tulkki tms). Toinen tapahtumapäivä on sinulle vapaa velvollisuuksista ja voit nauttia luennoista, villiyrttikävelyistä, hortamaistajaisista tai mitä sitten haluatkin tehdä siellä.

Mitä saat?

Saat kokemuksia aivan uusista tavoista kerätä ja käyttää luonnon tarjoamia ilmaisia superfood-aineksia itsesi ja perheesi hyväksi. Saat uusia luontohenkisiä verkostoja ja lisäksi etuja tapahtumaan: 

– Pääsyn tapahtuman kaikkiin osa-aluisiin

  • Saat maistatuskuponkeja, jotta pääset tutustumaan tapahtuman tarjoamiin makuelämyksiin
  • Työpäivien aikana huolehdimme ruokailuistasi muutenkin ja pääset halutessasi lauantai-illan oman porukan loppukaronkkaan
  • Jos haluat opiskella ennakkoon aiheesta, saat koulutuksen etäkoulutuksen muodossa Horta kruunaa villiruuan -verkkokurssilla

Ilmoittaudu tästä linkistä aukeavan lomakkeen kautta mukaan!